Vesilahti myymässä Kirkonkylän paloaseman

Vesilahden Kirkonkylän paloasema aiotaan myydä VPK:lle. Kunta ja Vesilahden VPK ovat käyneet neuvotteluja vuonna 1999 valmistuneen paloaseman myynnistä. Kaupoista päättää kunnanvaltuusto.

Kokonaiskauppahinta olisi 100 000 euroa, mutta lopulliseksi kauppasummaksi tulisi noin 51 000 euroa, sillä hinnassa huomioidaan Palosuojelurahaston myöntämä noin 48 000 euron suuruinen avustus paloaseman rakentamiseen vuonna 2001.

Kunnalle paloasemakiinteistön myynnistä koituu noin 20 000 euron tappio, mutta tappiokirjausta pidetään perusteltuna, koska rakennus on alkuperäiskunnossa ja vaatii remontointia, muun muassa ulkovuorauksen, lämmönsäätöautomatiikan ja ilmanvaihdon korjausta. Remonttikulut ovat arviolta 20 000–30 000 euroa.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?