Legoja Lempoisten koululle

Lempoisten koululaiset saivat lahjoituksena legoja. Kuvassa ylhäällä vasemmalla Liisa Siltanen, Marja Rissanen, Roope Ylönen ja Marjo Hautamäki sekä alhaalla vasemmalla Samuel Ulvinen, Niklas Hakala, Otto Kivimäki ja Tarja Viskari.

Lempoisten koululaiset saivat lahjoituksena legoja. Kuvassa ylhäällä vasemmalla Liisa Siltanen, Marja Rissanen, Roope Ylönen ja Marjo Hautamäki sekä alhaalla vasemmalla Samuel Ulvinen, Niklas Hakala, Otto Kivimäki ja Tarja Viskari.

Kansainvälinen lions-järjestö vietti 30.8.–5.9. lasten arvokkuusviikkoa. LC Lempäälä Birgitta vietti viikkoa lahjoittamalla legoja Lempoisten koululle.

Lahjoitusidea lähti liikkeelle jo keväällä. Lempoisten koulun opettaja Marjo Hautamäki lähetti Wilma-viestin, jossa pyydettiin vanhemmilta ylimääräiseksi jääneitä legoja, rakennussarjoja ja palapelejä. Legolahjoituksia tuli perheiltä jonkin verran, mutta ehkä perheet kokivat legot niin arvokkaiksi, etteivät halunneet niistä vielä luopua. Marjo Hautamäen mukaan legot, rakennussarjat ja palapelit ovat tärkeitä koulutyössä niiden kehittävyyden vuoksi. Koska Lempoisten koulu on iso, niistä on Hautamäen mukaan huutava pula.

LC Lempäälä Birgitta vastasi tähän tarpeeseen ja lahjoitti perjantaina 4. syyskuuta Lempoisten koululle legoja. Varat legoihin on kerätty edellisen kauden aktiviteettituotoista eli myymällä riisipuuroa Sääksjärven joulutorilla ja teatterilipuilla. LC Lempäälä Birgitasta lahjoitusta olivat luovuttamassa kauden 2015-16 presidentti Marja Rissanen ja rahastonhoitaja Liisa Siltanen. Lahjoituksen vastaanottivat Lempoisten koululla opettaja Marjo Hautamäki, ohjaaja Tarja Viskari sekä luokan oppilaat.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?