Vielä mahtuu Tredun artesaaniopintoihin

Syyslukukausi on ammatillisissa oppilaitoksissa jo pyörähtänyt käyntiin, mutta vielä on mahdollista aloittaa Tredun Lempäälän toimipisteessä artesaaniopinnot.
Käsi- ja taideteollisuuspuolen opinnoissa on vielä avoimia aloituspaikkoja sisustustekstiiliopintojen aloitusryhmässä, jota vielä täydennetään.
Aloituspaikkoja on lisäksi vielä sistusalalla ja puusepän alalla, joihin molempiin otetaan opiskelijoita sekä jatkaviin että aloittavien ryhmiin.
– Sekä alkaviin että jatkavien ryhmiin mahtuu useita, viidestä kahdeksaan opiskelijaa, sanoo koulutuspäällikkö Katja Aaltonen.
Ei siis hätää, vaikka olisi vielä ilman opiskelupaikkaa. Yhteishaut ovat ohi, mutta sisään on vielä mahdollisuus päästä.
Kesken alkaneen lukuvuoden mukaan lähteville on vielä mahdollista laatia henkilökohtainen opetussuunnitelma.
– Mukaan syksyn opintopihin pääsee ottamalla ihan vain rohkeasti yhtettä, joko suoraan minuun tai opinto-ohjaaja Soile Koppiin, Katja Aaltonen neuvoo.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>