Kuskien asenteissa oli tiistaina ongelmia

Lempäälässä jäi tiistaina 15. syyskuuta kiinni kaksi kuskia, joille molemmille napsahti syyte törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Kello 10 aikaan Valkeakoskentiellä poliisipartio mittasi vastaan tulleelle henkilöautolle 122 km/h:n nopeuden. Paikalla on 50 km/h:n rajoitus. Kuljettaja, 18-vuotias lempääläläismies, määrättiin ajokieltoon. Ajoaikaan hänellä oli kyydissään kolme 17-vuotiasta matkustajaa.

Kello 19.22 poliisipartiota ajoi vastaan tiellä 130 henkilöauto, jolle tutka mittasi nopeudeksi 116 km/h nopeusrajoituksen ollessa 80 km/h. Partio kääntyi auton perään ja havaitsi sen lähtevän ohituskieltoalueella edellä ajavan auton ohitukseen. Ohituksen jälkeen partio mittasi 1,5 km matkalla auton nopeudeksi 124 km/h. Pysäytyksen jälkeen auton kuljettajaksi ilmeni ulkopaikkakuntalainen 33-vuotias nainen. Nainen määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon ja hänen ajokorttinsa otettiin poliisin haltuun.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?