Kausipaikkalaisten valtaama Mäyriä

Ajeltiin asuntovaunun kanssa Lempäälään ja Mäyriän vaunualueelle. Kunnan sivuilta on ymmärrettävissä, että siellä on turistille vaunupaikkaa.
Oli melkoinen yllätys ja pettymys, ei ollut. Alueen kaikki paikat olivatkin kausipaikkalaisten valtaamat. Eikös se ole veronmaksajien omistama alue? Miten sen voivat vallata kokonaan muutamat vaunumökkiläiset alueineen ja rakennelmineen kyllästymiseen, tai kuolemaan asti? Vuosipaikkoja saa, jos on vapautunut. Aivan järjetön systeemi. Muualla päin Suomea matkailleena karavaanarialueilla on kausipaikkojen lisäksi aina poikkeaville vaunuille tilaa. Siellä ei ollut.
Muutamille kavereille on edullisia kesämökkipalstoja näemmä tosi edullisesti jossain päin Suomea.

Eipä pysähdytä Lempäälään toista kertaa

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?