Näpsä-nuoret keskiaikateemassa

Birgitan markkinat järjestetään taas lauantaina 3.10. ja Lempäälän Näpsä-käsityökoulu järjestää markkinapäivänä työpajoja. Markkinoiden innoittamana yksi alkaneen lukukauden teema-aiheista on ollut keskiaika. Käsityökoulun oppilaat osallistuvat keskiaikakulkueeseen valmistamissaan asuissa.

Näpsä-käsityökoulun syventävien opintojen ryhmän 12-16-vuotiaat lapset ovat rakentaneet ja koristelleet Birgitan markkinoita varten keskiaikahenkisen myyntikojun vanhoista kangaspuun osista ja heinähangoista. Markkinoille osallistuminen omalla myyntikojulla ja itse toteuttamillaan piensarjoilla on osa tuotesuunnittelun opintokokonaisuutta.

Kekseliäästi suunniteltuun kojuun ja lasten tuoteideoihin voi tulla tutustumaan esimerkiksi maanantai-iltaisin, jolloin ryhmä kokoontuu Lempäälän Wanhalla asemalla.

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?