Kirsti Kurosen nuortenkirja kunnialistalle Uuteen-Seelantiin

Kirsti Kurosen nuortenkirja Paha puuska ilmestyi tänä vuonna.

Kirsti Kurosen nuortenkirja Paha puuska ilmestyi tänä vuonna.

IBBY Finland on valinnut edustajansakansainvälisen nuortenkirjallisuusjärjestön kunnialistalle, joka julkistetaan kokonaisuudessaan IBBY:n kansainvälisessä kongressissa Uudessa-Seelannissa elokuussa 2016.

Suomenkielisenä teoksena edustajana on lempääläläisen kirjailija Kirsti Kurosen tänä vuonna ilmestynyt teos Paha puuska. Kirsti Kurosen nuortenkirja Paha puuska on runon muotoon kerrottu tarina nuoren pojan itsemurhasta.

IBBY Finland ry tekee vapaaehtoisvoimin töitä lasten- ja nuortenkirjallisuuden aseman ja tunnettuuden eteen sekä kotimaassa että ulkomailla. Kansainvälinen kattojärjestö on perustettu vuonna 1953. Sen tavoitteena on tuoda lapset ja kirjat yhteen.

IBBY:n kansainvälinen kunnialista  on joka toinen vuosi järjestettävä kansainvälinen näyttely, joka esittelee viime vuosina julkaistuja, ansiokkaita teoksia, kirjailijoita, kuvittajia ja kääntäjiä IBBY-organisaation jäsenmaista.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?