Rattijuoppo kaahasi poliisia karkuun Vesilahdessa

Mies kaahasi poliisia karkuun Vesilahdessa maanantain vastaisena yönä 28. syyskuuta. Poliisipartio havaitsi Vesilahdentiellä vastaantulevan henkilöauton, joka ryhtyi kiihdyttämään vauhtiaan nähdessään poliisiauton. Partio kääntyi auton perään, joka jatkoi edelleen kiihdyttämistä kääntyen kulkusuunnassaan vasemalle Valkkistentielle. Partio kytki hälytys- ja pysäytysvalot päälle, mutta auto jatkoi pakenemistaan. Valkkistentiellä partion seurantavauhti oli pahimmillaan 110 km/h ja tästä huolimatta seurattava auto loittoni.

Auto kääntyi Valkkistentieltä Murhianmäentielle ja pysähtyi ajettuaan sitä noin 100 metrin matkan. Auton kuljettajaksi ilmeni paikkakuntalainen 39-vuotias mies. Miehelle suoritettu alkometripuhallus 00.51 aikaan antoi tuloksen 2,30 promillea.

Mies kuljetettiin Valkeakosken poliisiasemalle tarkkuusalkometrikokeeseen, jonka tulos 0,92 mg/l.

Törkeän rattijuopumus epäilyn johdosta mies määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon ja ajokortti saatiin poliisin haltuun. Lisäksi tekoa tutkitaan törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?