Loiskeelta liikkumaan kannustava lahja

Loiske lahjoitti peli-iloa lapsille. Kuvassa Kuljun koulun 1D-luokan oppilaat sekä opettaja Leena Sirén ( ylärivissä vas.), Juha Saloranta Capertum Oy:stä, Mika-Petteri Kuro AiScreen Oy:stä, Antti Nieminen Stadiumista ja Jouko Litmanen Sääksjärven Loiske pojat-08 -edustajana.

Loiske lahjoitti peli-iloa lapsille. Kuvassa Kuljun koulun 1D-luokan oppilaat sekä opettaja Leena Sirén ( ylärivissä vas.), Juha Saloranta Capertum Oy:stä, Mika-Petteri Kuro AiScreen Oy:stä, Antti Nieminen Stadiumista ja Jouko Litmanen Sääksjärven Loiske pojat-08 -edustajana.

Sääksjärven Loiske on lahjoittanut jalkapallon jokaiselle Lempäälän 1. luokalle sekä aamu- ja iltapäivätoimintaryhmälle. Pallot jaettiin kouluille syyskuussa, ja lahjoitus huipentui Kuljun koulun 1. luokille pidettyihin jalkapalloharjoituksiin 25. syyskuuta.

Loiske yhteistyökumppaneineen haluaa näin kannustaa lapsia liikkumaan välitunneilla ja APIP-toiminnassa.

Yhteistyökumppaneina olivat Nike, Stadium, AiScreen Oy, Capertum Oy ja Exerium.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?