Loiskeelta liikkumaan kannustava lahja

Loiske lahjoitti peli-iloa lapsille. Kuvassa Kuljun koulun 1D-luokan oppilaat sekä opettaja Leena Sirén ( ylärivissä vas.), Juha Saloranta Capertum Oy:stä, Mika-Petteri Kuro AiScreen Oy:stä, Antti Nieminen Stadiumista ja Jouko Litmanen Sääksjärven Loiske pojat-08 -edustajana.

Loiske lahjoitti peli-iloa lapsille. Kuvassa Kuljun koulun 1D-luokan oppilaat sekä opettaja Leena Sirén ( ylärivissä vas.), Juha Saloranta Capertum Oy:stä, Mika-Petteri Kuro AiScreen Oy:stä, Antti Nieminen Stadiumista ja Jouko Litmanen Sääksjärven Loiske pojat-08 -edustajana.

Sääksjärven Loiske on lahjoittanut jalkapallon jokaiselle Lempäälän 1. luokalle sekä aamu- ja iltapäivätoimintaryhmälle. Pallot jaettiin kouluille syyskuussa, ja lahjoitus huipentui Kuljun koulun 1. luokille pidettyihin jalkapalloharjoituksiin 25. syyskuuta.

Loiske yhteistyökumppaneineen haluaa näin kannustaa lapsia liikkumaan välitunneilla ja APIP-toiminnassa.

Yhteistyökumppaneina olivat Nike, Stadium, AiScreen Oy, Capertum Oy ja Exerium.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?