Loiskeelta liikkumaan kannustava lahja

Loiske lahjoitti peli-iloa lapsille. Kuvassa Kuljun koulun 1D-luokan oppilaat sekä opettaja Leena Sirén ( ylärivissä vas.), Juha Saloranta Capertum Oy:stä, Mika-Petteri Kuro AiScreen Oy:stä, Antti Nieminen Stadiumista ja Jouko Litmanen Sääksjärven Loiske pojat-08 -edustajana.

Loiske lahjoitti peli-iloa lapsille. Kuvassa Kuljun koulun 1D-luokan oppilaat sekä opettaja Leena Sirén ( ylärivissä vas.), Juha Saloranta Capertum Oy:stä, Mika-Petteri Kuro AiScreen Oy:stä, Antti Nieminen Stadiumista ja Jouko Litmanen Sääksjärven Loiske pojat-08 -edustajana.

Sääksjärven Loiske on lahjoittanut jalkapallon jokaiselle Lempäälän 1. luokalle sekä aamu- ja iltapäivätoimintaryhmälle. Pallot jaettiin kouluille syyskuussa, ja lahjoitus huipentui Kuljun koulun 1. luokille pidettyihin jalkapalloharjoituksiin 25. syyskuuta.

Loiske yhteistyökumppaneineen haluaa näin kannustaa lapsia liikkumaan välitunneilla ja APIP-toiminnassa.

Yhteistyökumppaneina olivat Nike, Stadium, AiScreen Oy, Capertum Oy ja Exerium.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>