Lentismiesten jyräys jatkui Loimaalla

Lempäälän Kisan lentismiesten peruspelaaminen on tällä hetkellä varsin korkealla tolalla. Vaikka Loimaa-peliä edeltävään viikkon mahtui pelaajiston mahatautia ynnä muuta pikkuharmia, kykeni LeKi murtamaan Loimaan Hirhihovin kirouksen selkeällä 3 – 0-vierasvoitollaan.
Hirvihovista vuosien ja vuosikymmenten aikana LeKi ei pisteitä ole matkaansa saanut monesta yrityksestä huolimatta, mutta tällä kertaa voittajasta ei epäselvyyttä jäänyt.
– Pelimme taso on vakaata, isoja heilahteluita pelin sisällä ei tapahdu. Kypsä ja hallittu esitys meiltä, kiitteli valmentaja Esa Kunnari suojattejaan.
Parhaiten pallo löysi tiensä Hirvihovin parkettiin verkon keskeltä, mistä Sten Kruudan ja Toni Laineen iskut olivat vastustajalle tyystin torjumattomia. Laidasta kapteeni Sauli Silpo löi sellaisista korkeuksista, että nuorten loimaalaisten sormien kestävyys ei torjunnassa riittänyt alkuunkaan. 19-vuotias Eetu saarinen sai runsaasti peliaikaa ja käytti tarjotun tilaisuuden loistavasti.
Kisan alku ykkössarjasa on ollut hyvä, vaikka pelaamisessa ei vielä parasta terää ole näkynyt kuin toveittain. Kokeneen joukkueen henkinen kantti on kestänyt ajoittaiset notkahdukset ja ryhmän pelaajiston tasaisuus sekä hyvä henki ovat vankkoja valtteja. Viidestä pelistä ei vastustaja ole kuitannut vielä erääkään.
Vetoketju lempääläisillä pysyy tiukasti kiinni, pelit sen kuin tiukkenevat jatkossa. Seuraava vastus on jo lohkon huippua, kun Akaa-Volley saapuu perjantaina 13. marraskuuta Hakkariin juhlistamaan Lempäälän Kisan lentopallojaoston 50-vuotisjuhlapeliä.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?