Toivojen alkukausi sujunut tappioitta

Lempääläisen salibandyn lippulaiva, Lempäälän Toivot, purjehtii suopeiden myötätuulien siivittämänä. Nelosdivisioonaa on pelattu neljä ottelua, LeTon saldo näyttää kolmea voittoa ja yhtä tasapeliä. Asema sarjan kärjessä on vankka, joskin erot ovat minimaalisia.
– Alkukauden silmiin pistävin juttu on ollut huomattava asennemuutos, nyt puolustetaan ja hyökätään joukkueena. Pelit ovat olleet hienoa katsottavaa. Ryhmällä on tosi hyvä henki niin arki-iltoisin Hakkarin treeneissä kun viikonlopun peleissä, hehkuttaa tyytyväinen LeTo-manageri Jussi-Pekka Okero.
LeTon jalkoihin kauden avanneessa kotiturnauksessa jäivät Karhukopla tylyin lukemin 12 – 0 sekä riemukkaalla lopun nousulla lyöty Kyröskosken Ponsi maalein 7 – 6. Toisessa turnauksessa puolestaan Pirkkalan Pirkkojen kakkostiimi lyötiin 9 – 2 ja sarjan kovaan kaartiin kuuluvan Kangasalan KU-68:n kanssa LeTo pelasi 5 – 5-tasapelin, johon lempääläiset nousivat aivan loppuhetkien osumalla.
Pelaajistosta managerin suurimmat kehut keräävät nuoriso-osaston onnistujat, joista etenkin Aleksi Länsirinteen alkusesonki on ollut loistava, tehoja on tullut neljässä pelissä 10 + 3. Myös toinen nuori pelaaja eli Tapio Leiponen on onnistunut mainiosti. Tuoreista LeTo-pelaajista Ari Kärkkäinen ja Taneli Eklöf ovat sopeutuneet joukkueesen mainiosti.
LeTon A-ikäisistä pelaajista Länsirinne ja Joona Rihkola ovat päässeet maistelemaan myös Tampereen Ilveksen riveissä A-nuorten kovatasoisia pelejä.
LeTon pelaajarosteri on laaja, joten kukaan ei voi pitää omaa pelipaikkaasna kirkossa kuulutettuna.
– Kilpailu on peliajasta kovaa ja tulee olemaan koko kauden. Kenelläkään ei ole varaa alkaa leijumaan varmalla peliajalla, koska takaa on pelinälkäisiä tulijoita, täsmentää Okero.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?