Männikkö palaa, Honkaheimo tulee

Mestis palaa maaottelutauon jälkeen keskiviikkona tositoimiin, kun Lempäälän Kisan miehistö kohtaa kotiareenassaan Keuruun KeuPan. Ennen taukoa Kisa koki pahaa pelaajapulaa, useampaan peliin lempääläisjoukkue joutui vajaalla rosterilla. Nyt tilanteeseen on luvassa helpotusta.
Vaasan Sportissa piipahtanut Miikka Männikkö pelaa keskiviikkona Kisan nutussa. Pesti Sportiin oli määräaikainen, eikä muutakaan liigapaikkaa miehellä ole tässä vaiheessa tiedossa. Kisa tekee kovasti töitä, jotta saisi kiinnitettyä esimerkillisen 36-vuotiaan ja yli 600 SM-liigapeliä kolunneen Männikön riveihinsä pidemmäksi aikaa.
Liigassa 534 ottelua pelannut 30-vuotias Lukko-taustainen pakki Otto Honkaheimo avaa kautensa myös Kisassa keskiviikkona. LeKin kiekkopomojen mukaan pesti on alustavasti sovittu kolmen ottelun mittaiseksi.
Omista sopimuspelaajista hyökkääjät Sami Laakso ja Jonatan Tanus ovat toipuneet vammoistaan ja palaavat pelaavaan kokoonpanoon. Myös koko alkukauden sairastuvan puolella selkävaivojen takia ollut hyökkääjä Antti Mäkilä on palailemassa pelikuntoon. Sen sijaan kaksikymppinen pakkilupaus Mikke Levo ei Kisassa tällä tietoa pelaa. Kisan sijaan Levo on pelannut neljä peliä Suomi-sarjassa Nokian Pyryn tiimissä. Maaliin keskiviikoksi saaapuu vanha tuttu Dominik Hrachovina Tapparasta.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?