Kunnan kiinteistöhuolto Lekitek Oy:lle

Jatkossa Lempäälän kunnan kiinteistöpalvelut tuottaa Kiinteistö Oy Sirkkavuoren tytäryhtiö Lempäälän Kiinteistöhuolto ja -tekniikka Lekitek Oy, jonka palvelukseen tuotantohenkilöstö siirtyy. Kunnan  tarvitsema kiinteistöpalveluihin liittyvä työ hankitaan jatkossa palveluostosopimusostona Lekitek Oy:ltä.

Lempäälän kuntakonsernin kiinteistöpalvelut on organisoitu uudelleen ja muutokset astuneet voimaan tytäryhtiöiden osalta marraskuun alussa ja astuvat voimaan kunnan kiinteistöpalvelujen osalta 1. tammikuuta 2016. Muutos koskee myös kunnan liikuntapaikkoja ja viheralueita.

Lempäälän Lämpö Oy:n kiinteistöhuoltotoiminta on jo siirtynyt Lekitek Oy:öön. Vaikka huoltoyhtiön nimi muuttunut, toiminta jatkuu ennallaan.

– Lempäälän Lämmön kiinteistönhoitajat ovat liikkeenluovutuksella siirtyneet Lekitekiin 1. marraskuuta alkaen. Toiminta jatkuu ennallaan. Vuoden 2016 alusta alkaen Lekitekiin siirtyy liikkeenluovutuksella kiinteistöpalvelutyöntekijöitä Lempäälän kunnasta, jonka jälkeen voimme tarjota kokonaisvaltaista kiinteistöpalvelua kiinteistönhoidon, korjausrakentamisen, siivouksen, viherpalvelujen ja liikuntapaikkojen hoidon osalta, tiedottaa Kiinteistöosakeyhtiö Sirkkavuoren ja Lekitek Oy:n toimitusjohtaja Johanna Heikkilä.

Lekitek Oy

Lempäälän Kiinteistöhuolto ja tekniikka Lekitek Oy on 1.1. 2016 toimintansa aloittava Lempäälän  kunnan  tytäryhtiö, joka tuottaa kiinteistöjen huoltoon ja kunnossapitoon liittyviä palveluja pääsääntöisesti Lempäälän kuntakonsernille Lempäälän kunnan alueelle.

Yhtiön palveluksessa työskentelee noin 100 työntekijää.

Liikevaihto on noin 6,0 miljoonaa euroa.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?