Palander jatkaa kehityspoliittisessa toimikunnassa

Valtioneuvosto asetti 12. marraskuuta kehityspoliittisen toimikunnan vuosille 2016–19. Puheenjohtajaksi nimettiin kansanedustaja Aila Paloniemi (kesk.). Toimikunnassa ovat edustettuina kaikki eduskuntapuolueet sekä kehityspolitiikan kannalta keskeiset etujärjestöt ja sidosryhmät. Lempääläläinen kehitysjohtaja Timo Palander jatkaa toimikunnassa Suomen yrittäjien  edustajana.

Ulkoministeriö nimeää lisäksi toimikunnalle tarvittavan määrän pysyviä asiantuntijoita.

Kehityspoliittinen toimikunta luo puolueiden ja sidosryhmien yhteistä näkemystä kehityspolitiikasta. Se seuraa ja arvioi Suomen kehityspoliittisten linjausten ja kansainvälisten sitoumusten toteutumista.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?