Missä ovat koulumatkan pulmapaikat?

Kuinka turvalliseksi tunnet koulumatkan? Miten kuljet talvella kouluun? Muun muassa tällaisiin kysymyksiin lapsilta ja nuorilta toivotaan vastauksia hiljattain avatussa koulumatkakyselyssä.

Tampereen kaupunkiseudun kuntayhtymän toteuttamalla koulumatkakyselyllä kerätään tietoa lasten ja nuorten liikkumisesta koulumatkalla. Lisäksi selvitetään heidän mielestään ongelmallisia paikkoja koulumatkalla. Ongelmapaikat on kyselyssä mahdollista merkitä kartalle.

Tuloksia käytetään seudun kunnissa lähtötietoina kävelyn, pyöräilyn ja joukkoliikenteen edistämisessä, liikenneturvallisuustyössä ja koulujen ympäristöjen suunnittelussa.

Koulumatkakyselyyn voivat vastata kaikki Tampereen seudun peruskoululaiset, lukiolaiset ja Tredun opiskelijat sekä koulurakennuksissa käyvät esikoululaiset. Kysely on tarkoitettu koululaisille, mutta aikuisen osallistuminen helpottaa pienimpien oppilaiden vastaamista.

Kyselyyn voi vastata sunnuntaihin 13. joulukuuta asti. Se löytyy osoitteesta: http://query.eharava.fi/1401

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>