Kisa vei ja Isku vikisi

Kuva: Marko Panu 19-vuotias Arttu Lehtimäki passasi Kisan 3 - 0-voittoon Iskun kakkosjoukkuetta vastaan. Kisa nappasi viikonloppuna kaksi puhdasta voittoa tamperelaisseurasta.

Kuva: Marko Panu
19-vuotias Arttu Lehtimäki passasi Kisan 3 – 0-voittoon Iskun kakkosjoukkuetta vastaan. Kisa nappasi viikonloppuna kaksi puhdasta voittoa tamperelaisseurasta.

Mennyt viikonloppu oli lentopallon osalta Lempäälän Kisan ja Rantaperkiön Iskun kakkostiimin välien selvittelyä. Lauantaina iskettiin Hakkarissa ja sunnuntaina Pyynikillä.
Raamikkampi, kokeneempi ja taktisesti taitavampi Kisa ei jättänyt selittelyille sijaa, vaan jyräsi molemmat pelit 3 – 0-voittoihin. Kuudessa pelatussa erässä vain Hakkarin otelun kolmas erä oli tasainen, muut olivat enemmän tai vähemmän Kisan näytöksiä.
– Viikonloppu hoidettiin niin kuin pitikin. Kuusi pistettä plakkarissa ja sarjajohto vankistui, maisteli Kisan kapteeni Sauli Silpo voittojen makuja.
Mihinkään suuren lentisfiestaan Kisa ei syttynyt. Rutiinisuoritukset riittivät Iskun nuorta sakkia vastaan. Lyönti- ja torjuntavoimassa oli iso ero lempääläisten eduksi.
Isku pyrki sekoittamaan Kisaa laadukkailla syötöillä sekä äänekkäillä tuuletuksilla voittamiensa pisteitten jälkeen. Kumpikaan taktiikka ei purrut kuin satunnaisesti.
Kisa käytti lähes koko 12 miehen pelaaja-arsenaaliaan. Nuoren kaartin Eetu Saarinen pelasi Hakkarissa yleispelaajana ja Pyynikillä liberona, ja onnistui etenkin nostopelissä mainiosti. 19-vuotias varusmies Arttu Lehtimäki puolestaan passasi vieraspelin osoittaen, että Kisalla on tällä kaudella kaksi maanmainiota passaria. Toinen passari Jukka Lehti palkittiin Hakkarin ottelun parhaana kisalaispelaajana.
Alkusarjassa Kisalla on jäljellä yksi koti- ja yksi vieraspeli. Itsenäisyyspäivnä saapuu Hakkariin Loimaan Jankko vieraaksi. Ottelu aloitetaan juhlavasti Maamme-laululle yllätysesiintyjän tulkitsemana.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?