Tuoreita joululauluja ja yksi tuttu Lempäälästä

joululevy

Saila Ojala vierailee Jukka Takalon joulukappaleella. Musiikkivideo kuvattiin Tampereella lokakuussa.

Lempäälästä ponnistavan popduo Retropopin solisti Saila Ojala vierailee Jukka Takalon uudella Paras lahja koskaan -joulubiisillä. Ojalan ja entisestä suomirockyhtye Aknestikista tunnetun Takalon kappale löytyy Sound Of Finlandin Lämmintä joulua -kokoelma-EP:ltä.

20. marraskuuta julkaistulla kuuden kappaleen EP:llä ovat mukana myös muun muassa Tuomari Nurmio, Ville Leinonen ja Yö. Se sisältää tuoreita joululauluja, kuten Juhon ja Mikan kappaleen Kuka nyt tontulle torttua antais.

Paras lahja koskaan -kappaleesta on tehty myös musiikkivideo, joka on kuvattu Tampereella lokakuisissa maisemissa. Musiikkivideo on katsottavissa osoitteessa: https://www.youtube.com/watch?v=RDiBFs3L_tQ

Saila Ojala kertoo olleensa aloittelemassa ansaittua kesälomaa heinäkuun lopulla, kun sai yhteydenoton yllättävältä taholta. Ojalan nuoruuden idoli kysyi häntä duetoimaan joulubiisille.

– Taisin pomppia tasajalkaa.

– Olin tavannut Jukan edellisenä syksynä ensimmäisen kerran ja tiesin hänen olevan huipputyyppi, joten suostuin mielelläni. Jukalle tietysti esitin coolia ja annoin hänen hetken anella minua duettoon mukaan ennen kuin suostuin, Saila Ojala kuvaa.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?