Uuden lukion vuokra ainakin 63 000 euroa kuukaudessa

Lempäälän kunta on solminut Tredu-Kiinteistöt Oy:n kanssa esisopimuksen Lempäälän tilojen vuokrauksesta Tampereen seudun ammattiopiston yhteydessä osoitteessa Valkeakoskentie 19. Oppilaitostilan kokonaispinta-ala on yhteensä 8 793 neliötä. Hankesuunnitelman mukaan lukion tilojen huoneistoala on 4 915 neliötä.

Vuokra muodostuu pääomavuokrasta, ylläpitovuokrasta ja kalustevuokrasta. Pääomavuokran suuruus on vuokrasuhteen alkaessa noin 566 500 euroa vuodessa eli 47 208 euroa kuussa. Lempäälän  ylläpitovuokra on vuokrasuhteen alkaessa 15 777 euroa kuukaudessa. Lopullinen vuokra kalustevuokrineen määritellään myöhemmin.

Vuokran maksu alkaa, kun tilat on luovutettu vuokralaisen käyttöön kesällä 2017.

Kokonaisinvestointi on suuruudeltaan 18,4 miljoonaa euroa, josta Lempäälän osuus on 10,3 miljoonaa euroa.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?