Olli Petterin puisto on hetken ajan nuorten

Pää on eräänkin kerran kääntynyt Vesilahden pääraitilla siinä Luhtatien paikkeilla, kun tien varren metsiköstä on pilkottanut ihmisenkaltaisia hahmoja ja muita ihme rakennelmia. Olli Petterin puisto on aina omanlaisensa näky. Olli Soinisen ITE-taidepuistossa tehdään joulukuun 17. päivä näkyväksi myös nuorten osaamista.

”Joulubiennaalessa” julkistetaan yläasteen oppilaiden maalamat freskot, jotka nuoret ovat tehneet Soinisen runojen pohjalta. Runoja, musiikkia ja tanssia on tilaisuudessa myös. Nuoret esittelevät soittotaitojaan ja yhteisötanssiryhmä esittää improvisaatioon perustavan teoksen SAAB-96.

Kello 13.45 alkava tilaisuus on pääsymaksuton.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?