Iloa ja lämpöä vanhainkodille

Vesilahden vanhainkodille lahjoitettiin himmeleitä ja neuleita eli hypistelymuhveja. Luovutuksessa paikalla olivat Hanna Seuranen (vas.), lähihoitaja Taina Lahtinen, asukas Pirkko Grönlund, osastonhoitaja Hanna Joenperä, Annikki Lepola, Helena Ojanen, lähihoitaja Myriam Heino, asukas Tuula Silen ja Paula Antila.

Vesilahden vanhainkodille lahjoitettiin himmeleitä ja neuleita eli hypistelymuhveja. Luovutuksessa paikalla olivat Hanna Seuranen (vas.), lähihoitaja Taina Lahtinen, asukas Pirkko Grönlund, osastonhoitaja Hanna Joenperä, Annikki Lepola, Helena Ojanen, lähihoitaja Myriam Heino, asukas Tuula Silen ja Paula Antila.

Ylämäen Tilkkulikat halusivat tuottaa vanhuksille iloa ja lämpöä joulun alla. Tilkkulikat tekivät neljä himmeliä ja useita hypistelymuhveja, jotka lahjoitettiin Vesilahden vanhainkotiin vanhusten iloksi. Hypistelymuhvit ja Himmelit luovutettiin marraskuun 7. päivä Vesilahden vanhainkodissa. Luovutuksen vastaanottivat asukkaat Pirkko Grönlund ja Tuula Silen sekä vs.osaston hoitaja Hanna Joenperä, hoitajat Taina Lahtinen ja Myriam Heino. Tilkkulikoista luovutuksen tekivät Hanna Seuranen, Annikki Lepola, Helena Ojanen ja Paula Antila.

Ylämäen tilkkulikat tempaisivat jo aiemmin syksyllä ja lahjoittivat lokakuussa kahteen kahvilaan vaaleanpunaisia himmeleitä osallistuen samalla Syöpäsäätiön Roosa nauha -keräykseen.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?