Juniorisäbässä puuhakas syyssesonki

Kuva: Jeremy Kurvinen Lempoisten liikuntahallissa pelattiin 13.12. junioreitten salibandyturnaus, jossa isäntänä ollut Lempäälän Kisan 01-syntyneet pojat tuulettivat kaksi kertaa voiton merkiksi.

Kuva: Jeremy Kurvinen
Lempoisten liikuntahallissa pelattiin 13.12. junioreitten salibandyturnaus, jossa isäntänä ollut Lempäälän Kisan 01-syntyneet pojat tuulettivat kaksi kertaa voiton merkiksi.

Salibandy liikuttaa lempääläisiä nuoria varsin sankoin joukoin. Lempäälän Kisan lipun alla reikäpallon perässä viilettää toista sataa junioria sekä tytöissä että etenkin pojissa.
Kilpajoukkueiden kausi on koko lailla puolen matkan krouvissa.
– Poikien harrasteryhmä, joka koostuu pääasiassa 2001 – 2003 syntyneistä pojista, on paikallisessa maakuntasarjassa kärjessä. Poikien -02-kilpajoukkue on kilpasarjassa lohkonsa viimeisenä tällä hetkellä, mutta kun palikat loksahtavat kohdalleen, niin sijoitus varmasti paranee, sillä joukkueessa potentiaalia parempaan varmasti löytyy, kertoo Kisan salibandyjaoston veturi Jeremy Kurvinen joukkueiden kuulumsiia.
LeKi-poikien 2001 syntyneitten kilpajoukkue pelaa toista kautta peräkkäin ylialueellista Eliittisarjaa ja on sarjassa upeasti tällä hetkellä toisena. Vuonna 2000 syntyneiden poikien kilpajoukkue pelaa puolestaan alueellista kilpasarjaa ja on siellä sarjan kärjessä.
Myös tyttöjen puolella on pyöritetty lajissa toimintaa.
– Tyttösäbä keskittyy vielä harjoitteluun ja pelikuvioiden hiomiseen sekä ystävyysotteluihin, Jeremy Kurvinen tiedottaa.
Toissa viikonloppuna tehtiin LeKin junnusäbän historiaa kun poikien 2001-joukkue isännöi ensimmäistä kertaa virallista kotiturnausta Lempäälässä. Eliittisarjan turnaus pelattiin Lempoisten koululla kahdeksan joukkueen voimin. Hieman ahdasta oli ajoittain, mutta turnaus saatiin kunnialla läpi ja LeKi-01 pelasi kaksi peliä isännän elkein voittaen molemmat ja nousi näillä voitoilla sarjakakkoseksi.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?