Kunta sitoutettu monitoimihalliin

L-VS uutisoi 9. joulukuuta: ”Hakkariin tulevasta monitoimihallista maanvuokrasopimus”. Vaikka muu osa maasta kärvistelee hallituksen leikkauksien ja työttömyyden kourissa, niin leveässä Lempäälässä porskutetaan samaan tapaan orkesterin soittaessa kuin uppoavassa Titanicissa.

Rahasta ei täällä tunnu olevan puutetta. 1,7 miljoonalla aletaan monitoimihallia rakentamaan. Loppusummasta ei ole tietoa, mutta sehän onkin sitten veronmaksajien päänsärky. Kunta on sitoutettu taitavasti hallin maksajaksi erinäisillä  kytköksillään kuten muissakin hallihankkeissa on käynyt.

Kaikista muista kunnan toiminnoista ollaan säästämässä tai maksuja korottamassa, mutta urheilulle tuntuu lamasta huolimatta aina löytyvän rahaa.

Kunnanjohtaja mainitsi Lempäälän Työväentalolla pitämässään puheessa, että lautakuntien päätösvaltaa lisätään. Se siis tietää sitä, että urheilu rohmuaa tulevaisuudessakin rahat Molokin kitaansa.

 

Martti Lindroos

Kommentit (5)

 1. Juppi

  Martti, Martti – vain äänestämällä voit vaikuttaa asioihin. Sitä paitsi liikuntaan sijoitettu panos ennalta ehkäisee monia sairauksia ja vaikuttaa myöskin nuorten hyvinvointiin.
  Nämäkään asiat eivät mustamaalaamalla parane.

  • jäger

   Itse olen kyllä kans urheiluihmisiä, mutta komppaan kyllä siinä mielessä Martin kannanottoa et kunnalla tuntuu aina olevan rahaa urheilulle ja Lekin touhuihin, mutta kun on kyse vanhuksista ja lapsista, niin säästövasara iskee kyllä niihin välittömästi..

 2. sepi

  Eiköhän niin tuleva monitoimihalli kuin tykkilumilatu ja luistelukentät nimenomaan palvele lasten ja nuorten tarpeita. Sitäpaitsi näkyyhän tuolla paljon parjatulla tykkilumiladulla hiihtelevän paljon myös ikäihmisiä.
  Niinpä en oikein allekirjoita em. Martin ja jägerin mielipiteitä. Kaikilla meillä toki saa olla omia ajatuksia. Toisilla ne vaan lähes poikkeuksetta ovat negatiivisia.

  • jäger

   Toivottavasti lapset ja nuoret pääsee näihin halleihin ym. , kun itse jo muistan nuorena, kun Hakkariin tuli nurmikenttä, niin sinnehän ei tavallisia tallaajia päästetty vain Loiskeen ja Kisan futareita ja jos satuit meneen sinne potkiin, kun se oli tyhjänä, niin heti tuli vihainen kenttävaksi ja heitti sut sieltä pihalle. Lempäälän urheiluelämä on aina pyörinyt vain tuon Lekin ympärillä. Ehkä yksi parhaita esimerkkejä on se, että Leki saa kaikki parhaisiin aikoihin olevat salivuorot junnuilleen ym. ja kaiken huippu oli yksi syksy, kun yhdellä junnulätkäporukalla oli vuoro, niin he käyttivät sitä vain muutamia kertoja, muuten se oli tyhjillään, mutta siltikin sitä ei kenenkään muun käytettäväksi annettu. Haluttiin vain pitää se vuoro varalla et jos sitä sit edes joskus tarvisi..

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?