Leijonat ja Kurkien Kaiku veivät joulutunnelmaa

Pirkanmaan Hoitokodin joulutunnelmaan on jo parinkymmenen vuoden ajan kuulunut vesilahtelainen joulukuusi. Sami Jutila (vas.) Narvasta lahjoitti sen jälleen kerran ja Toivo Lehtonen toimitti perille. Kuva: Arto Hämäläinen

Pirkanmaan Hoitokodin joulutunnelmaan on jo parinkymmenen vuoden ajan kuulunut vesilahtelainen joulukuusi. Sami Jutila (vas.) Narvasta lahjoitti sen jälleen kerran ja Toivo Lehtonen toimitti perille. Kuva: Arto Hämäläinen

Lähes kahdenkymmenen vuoden ajan on Vesilahdesta lähtenyt jouluinen tervehdys Pirkanmaan Hoitokotiin Tampereelle. Lions Club Vesilahti ja seurakunnan Kurkien Kaiku -kuoro kävivät pari päivää ennen aattoa viemässä joulukuusen ja laulamassa joululauluja saattohoitokodin asukkaille.

Lions Club Vesilahden presidentti Toivo Lehtonen hieman harmittelee, että yhdistyksen toimintaa tunnetaan niin huonosti.

– Leijonien toimenkuvaan kuuluu auttaminen ja hyvän mielen tuottaminen lähimmäiselle. Tällaisesta juhlallisesta ja hartaasta tilaisuudesta saa itselleenkin aina hyvän joulumielen.

Komean joulukuusen lahjoitti edellisvuosien tapaan narvalainen Sami Jutila.

Vesilahtelaisten vierailuperinne tuntuu luontevalta hoitolaitoksessa, jonka perustaja ja hallituksen puheenjohtaja on entinen vesilahtelainen Eila Häihälä. Lehtonen lupaa, että perinne tulee jatkumaan tulevinakin vuosina.

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?