Vanattaran tiedotuskeskus

Toimeliaat vanattaralaiset ovat rakentaneet kyläänsä kauniin tieto- ja tiedotuskeskuksen. Se tehtiin entisiä aikoja kunnioittaen maitolaturin piirustuksia mukaillen. Tietokeskus sisältää myös aloitelaatikon, johon voi tipauttaa loisteliaat ideansa kylän yhteisten toimintojen ja viihtyvyyden kehittämiseksi. Kuva: Jorma Hautala

Toimeliaat vanattaralaiset ovat rakentaneet kyläänsä kauniin tieto- ja tiedotuskeskuksen. Se tehtiin entisiä aikoja kunnioittaen maitolaturin piirustuksia mukaillen. Tietokeskus sisältää myös aloitelaatikon, johon voi tipauttaa loisteliaat ideansa kylän yhteisten toimintojen ja viihtyvyyden kehittämiseksi. Kuva: Jorma Hautala

Toimeliaat vanattaralaiset ovat rakentaneet kyläänsä kauniin tieto- ja tiedotuskeskuksen. Se tehtiin entisiä aikoja kunnioittaen maitolaturin piirustuksia mukaillen. Tietokeskus sisältää myös aloitelaatikon, johon voi tipauttaa loisteliaat ideansa kylän yhteisten toimintojen ja viihtyvyyden kehittämiseksi. Kuva: Jorma Hautala

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>