Vanattaran tiedotuskeskus

Toimeliaat vanattaralaiset ovat rakentaneet kyläänsä kauniin tieto- ja tiedotuskeskuksen. Se tehtiin entisiä aikoja kunnioittaen maitolaturin piirustuksia mukaillen. Tietokeskus sisältää myös aloitelaatikon, johon voi tipauttaa loisteliaat ideansa kylän yhteisten toimintojen ja viihtyvyyden kehittämiseksi. Kuva: Jorma Hautala

Toimeliaat vanattaralaiset ovat rakentaneet kyläänsä kauniin tieto- ja tiedotuskeskuksen. Se tehtiin entisiä aikoja kunnioittaen maitolaturin piirustuksia mukaillen. Tietokeskus sisältää myös aloitelaatikon, johon voi tipauttaa loisteliaat ideansa kylän yhteisten toimintojen ja viihtyvyyden kehittämiseksi. Kuva: Jorma Hautala

Toimeliaat vanattaralaiset ovat rakentaneet kyläänsä kauniin tieto- ja tiedotuskeskuksen. Se tehtiin entisiä aikoja kunnioittaen maitolaturin piirustuksia mukaillen. Tietokeskus sisältää myös aloitelaatikon, johon voi tipauttaa loisteliaat ideansa kylän yhteisten toimintojen ja viihtyvyyden kehittämiseksi. Kuva: Jorma Hautala

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?