50-vuotias LC Lempäälä/Kanava lahjoitti 6 000 euroa

Lempääläläisten partiolippukuntien edustajat lahjoituskirjoineen. Kuva: Aira Sulonen

Lempääläläisten partiolippukuntien edustajat lahjoituskirjoineen. Kuva: Aira Sulonen

Viime vuoden lopulla 50-vuotisjuhliaan viettänyt lempääläläinen lionsklubi LC Lempäälä/Kanava lahjoitti juhlansa kunniaksi hyväntekeväisyyteen joulun alla kolmessa osassa yhteensä noin 6 000 euroa.

Lahjoituksista suurimman  summan muodosti kansainvälinen avustus. Suuruudeltaan se on  3 000 dollaria (noin 2 800 euroa) ja klubi osoitti sen lionsliikkeen kansainväliselle rahastolle LCIF-organisaatiolle. LCIF ohjaa lahjoituksen avuntarvitsijoille suurtuhoalueille, silmäklinikoille, nuoriso-ohjelmiin ja humanitaarisiin tarpeisiin eri puolilla maailmaa.

Klubin kotimaahan suunnatun avustuksen suuruus oli 1 700 euroa ja se luovutettiin Suomen Lions-liiton Arne Ritari -säätiön jaettavaksi suomalaiseen avustustoimintaan. Rahaa voidaan kohdentaa Lempäälän avuntarvitsijoiden tukemiseen.

Omalle paikkakunnalle Lempäälään LC Lempäälä/Kanava osoitti 1 500 euroa. Avustuslahjoitukset suunnattiin kokonaisuudessaan lempääläläisille partiolippukunnille: Erä-Pirkoille (500 euroa), Kanavan Vartijoille (500 euroa) ja Kyynärön Kiertäjille (500 euroa).

Varat lahjoituksiin ovat kertyneet klubille viime viiden vuoden aikana pienistä puroista ja ladyjen myötävaikutuksella. Lionit toimivat muun muassa järjestyksenvalvojina eri tilaisuuksissa kuten Kuokkalankosken markkinoiden markkinatansseissa ja Lempäälän Kulttuuritapahtumat ry:n järjestämissä tilaisuuksissa. Viimeisin aktiviteetti, jolla klubi on ryhtynyt rahaa keräämään, on viime syksynä aloitettu grillimakkaramyynti Lempäälän S-marketin pihalla.

LC Lempäälä/Kanavan presidentti Alex Lassila kiittää tehdystä työstä leijonia, yhteistyötahoja ja ennen kaikkea tavallisia lempääläläisiä.

– On  tärkeää, että palvelujärjestönä pystymme tukemaan humanitaarista työtä ihmisten anteliaisuuden ansiosta. Jatketaan samalla linjalla.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?