Kanavanvarren kerrostaloihin lisää korkeutta

Lempäälän kaavoitus- ja rakennusjaosto asettaa nähtäville kanavanvarren asemakaavan Sulkolassa. Alue sijaitsee Lempäälän kanavan, rautatien ja Turuntien välisellä alueella. Muutosluonnoksessa alueelle osoitetaan kaksi asuinkerrostalon tonttia.

Asemakaavan muutoksella liitetään radan varressa olevasta tontista noin 20 metrin levyinen alue rautatiealueeseen, jotta suunniteltu rautatien kolmas raide voidaan rakentaa.

Tontin pienenemistä kompensoidaan kasvattamalla rakentamisen tehokkuutta. Radan varressa sijaitsevan tontin kerroslukua korotetaan viidestä kahdeksaan. Latotein päässä sijaitsevan tontinkerroslukua korotetaan kahdesta kuuteen.

Alue on haasteellinen muun muassa raide- ja maantieliikenteen aiheuttaman melun vuoksi.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?