Kisalle vain yksi piste lentiksen kaukokiertueelta

Kuva: Marko Panu Kisan torjunta koppasi muutamia maukkaita plokeja pitkällä idän kiertueella, kuten kuvassa Sauli Silpo ja Ton Laine. Tuloksena oli silti kaksi tappiota ja vain yksi lisäpiste ylemmän jatkosarjan tyhjään pistepussiin.

Kuva: Marko Panu
Kisan torjunta koppasi muutamia maukkaita plokeja pitkällä idän kiertueella, kuten kuvassa Sauli Silpo ja Ton Laine. Tuloksena oli silti kaksi tappiota ja vain yksi lisäpiste ylemmän jatkosarjan tyhjään pistepussiin.

Lempäälän Kisan lentismiesten peli-ilme paranee ja otteet kohenevat, mutta pistepuissi ei tahdo lihoa millään opilla. Pitkä noin tuhannen kilometrin mittainen bussikiertue Kyyjärvelle ja Joensuuhun tuotti vain yhden pisteen lisäyksen Kisan pistesaldoon. Kyyjärvellä Kisa taisteli pisteen 2 – 3-tappiolla, mutta Joensuussa paukut eivät rittäneet Susiraja Volleytä vastaan kuin kiusaamiseen: 0 – 3-tappio kuittaantui jokaisessa erässä kahden pisteen minimierolla.
– Kuudella vaivaisella pisteellä olimme Joensuussa huonompia, eikä erääkään tullut nimiin. Ehkä vastustaja ratkaisupalloissa haluaa voittaa ne meitä enemmän, pyöritteli mainion viikonvaihteen uurastanut Sauli Silpo hämmästyksestä päätään.
– Mitään kummallista ei tarvita, ei todellakaan kaivata paniikkiratkaisuja suuntaan tai toiseen. Pelaaminen on edelleen kivaa ja kaikki joukkueessa ja sen taustalla sujuu hienosti hyvän hengen vallitessa. Jokaisen yksilön täytyy ottaa yksi napsu tiukempi ote pelaamiseen, kausi on vielä kovasti paljon kesken, jatkoi Silpo.
Kisan tappioputki kasvoi kuuteen, mikä tietää sitä, että toiveet kotiedun saamisesta pudotuspelien avauskierroksella ovat suhteellisen ohuet.
Kisan pelaamisessa ei suurta ongelmaa ole, henki joukkueessa on kohdallaan ja yritystä sekä taistelua löytyy. Ehkäpä suurin ero vastustajiin tulee kenttäpuolustuksessa, pelastuksia ei juuri tule ja jokaisessa erässä omalle puoliskolle jää jokusia turhan löperöitä palloja. Myöskään oma syöttö ei lamauta vastustajien vastaanottoa kuin satunnaisesti.
Kisan kokenut ja nimekäs joukkue ilmiselvästi sytyttää jokaisen vastustajan. Sekä Kyyjärven että Joensuun valmennusjohto kehui Kisa-pelien jälkeen omiensa pelanneen huippuottelut.
– Vastustajat eivät ole virheillään meidän tekemisiä helpottaneet tippaakaan, vaan tuntuu että jokaisella sakilla on hurja hurmos meitä vastaan, näki Kisan keskitorni Sten Kruudakin tilanteen.
Ylempää jatkosarjaa on jäljellä kolme kierrosta, seuraava kamppailu Kisan osalta käydään sunnuntaina 14. helmikuuta Akaassa sarjakärki Akaa Volleyta vastaan. Kisa on sarjassa viides, yhden sijan päässä on himoittu ja tärkeä play off-kierroksen avaukseen kotietu.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?