Teknisen toimen väki löytyy ainakin toistaiseksi Narvasta

Terveysasema muuttui tekniseksi

Toni Kivenmäki on aloitti hiljattain Vesilahden  tarkastusmestarina. Hän ja muu tekninen toimi siirtyvät Narvan terveysaseman tiloihin sisäilmaongelmien vuoksi. Kuva: Katariina Onnela

Toni Kivenmäki on aloitti hiljattain Vesilahden tarkastusmestarina. Hän ja muu tekninen toimi siirtyvät Narvan terveysaseman tiloihin sisäilmaongelmien vuoksi. Kuva: Katariina Onnela

Narvan terveysasema hiljeni lakkauttamisen myötä, mutta nyt rakennus saa jälleen eloa seiniensä sisään. 16. helmikuuta lähtien Vesilahden tekninen toimi siirtyy sisäilmaongelmien vuoksi Narvaan terveysaseman tiloihin.

Jo aiemmin Lindinkujalta ovat siirtyneet toisiin tiloihin sosiaalitoimi, sivistysjohtaja ja päivähoidon johto. Teknisen toimen muuttopäiväksi on sovittu maanantai 15. helmikuuta ja tiistaina 16. helmikuuta alkaen ovet ovat avoinna virastoaikoina.

Lindinkujalta Narvaan siirtyvät kunnanrakennusmestari Harri Pitkämäki, palvelusihteeri Sari Hietala-Karlsson, rakennustarkastaja Satu Uusi-Erkkilä ja tarkastusmestari Toni Kivenmäki. Lisäksi ympäristönsuojelu ja aluearkkitehti ovat tavattavissa Narvassa kahdesti viikossa.

Terveysaseman tiloihin ei tarvitse tehdä suuria muutoksia ja ne ovat kooltaan teknisen toimen käyttöön optimaaliset. Suurin työ on ollut tilojen tyhjentämisessä. Tyhjennyksen lisäksi seinäpintoja maalataan ja aulatilaan tehdään kokoustilat. Tekninen jaosto kokoustaa jatkossa Narvassa.

Muuton pysyvyys selviää, kun vanhoissa tiloissa on tehty tutkimuksia ja sen tilanne on kartoitettu.

– Johtopäätökset tehdään sen jälkeen kun nähdään mitä sieltä löytyy, kertoo Toni Kivenmäki

Toistaiseksi siis esimerkiksi teknisen toimen postiosoite pysyy entisellään Lindinkujalla. Postit kulkevat Kirkonkylältä Narvaan sisäisessä postissa. Nähtävillä olevat kaavat sen sijaan ovat esillä Narvassa, koska mahdollisiin kysymyksiin vastaajat ovat siellä. Eniten paikan päällä käyvät rakennusvalvonnan asiakkaat.

Terveysaseman tiloissa jatkuu myös kouluterveydenhoito ja lisäksi tilat toimivat kotisairaanhoidon tukikohtana. Neuvolatoimintaa tiloissa on vielä tämän kevään ajan.

Toni Kivenmäki on aloitti hiljattain Vesilahden  tarkastusmestarina. Hän ja muu tekninen toimi siirtyvät Narvan terveysaseman tiloihin sisäilmaongelmien vuoksi. Kuva: Katariina Onnela

Toni Kivenmäki on aloitti hiljattain Vesilahden tarkastusmestarina. Hän ja muu tekninen toimi siirtyvät Narvan terveysaseman tiloihin sisäilmaongelmien vuoksi. Kuva: Katariina Onnela

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?