Nappulahiihdot 38. kerran

Näin hiihdettiin nappulahiihdoissa vuonna 2008. Suuren suosion saavuttanneet Hakkarin nappulahiihdot keräsi viime keväänä noin 300 nuorta hiihtäjää.

Näin hiihdettiin nappulahiihdoissa vuonna 2008. Suuren suosion saavuttanneet Hakkarin nappulahiihdot keräsi viime kerralla noin 300 nuorta hiihtäjää.

Viikolla 7. sunnuntaina 21. helmikuuta hiihdetään Lempäälässä Hakkarin urheilukentällä (Urheilukatu 3, Lempäälä) perinteiset Nappulahiihdot nyt jo peräti 38. kerran. Pakkasraja on -15 astetta.

LC Lempäälä/Kanavan urheilukentän ladulla järjestämä hiihtokilpailu 3–8-vuotiaille siten, että nuorimpien hiihtomatka (perinteisellä tyylillä) on 200 ja vanhimpien osanottajien noin 600 metriä.

Ilmoittautuminen hiihtokisaan on paikan päällä koko aamupäivän kestävän tapahtuman ajan. Myös ladulle lähetetään hiihtäjiä koko tapahtuman ajan. Ilmaistapahtuman  hiihtäjät palkitaan kunniakirjalla, mitalilla ja kuumalla mehulla. Koko perheen tapahtumassa on lisäksi myynnissä makkaraa, kahvia ja vohveleita sekä oheisohjelmana poniratsastusta ja ongintaa. Sportia-Matti voitelee suksia.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?