Mika Noronen palaa Kisan kiekkonuttuun

Mika Noronen., Lempäälän Kisan maalivahti. Kuva: Jani Huurne

Mika Noronen., Lempäälän Kisan maalivahti. Kuva: Jani Huurne

Jääkiekon siirtoraja umpeutui maanantain ja tiistain välillä puoliltaöin. Lempäälän Kisan sarjapaikastaan taisteleva Mestis-miehistö sai verkkoonsa uimaan useamman kalan, joista yhtä voi pitää todellisena vonkaleena. Aiemmin urallaan 11 ottelua kisan paidassa pelannut Mika Noronen teki loppukautta koskevan sopimuksen Kisan kanssa. Norosen pelaaja-CV on massiivinen, se pitää sisällään 75 pelattua NHL-ottelua, monia kausia SM-liigassa, Venäjän KHL:ssä sekä Ruotsin, Sveitsin ja Saksan pääsarjoissa. 36-vuotiaan koppaajan ura aikuistasolla alkoi kasvattiseurassa Tapparassa sesongilla 1996 – 97.
– Noronen hankittiin Lempäälään turvaamaan, että joukkue pääsee kesölomille runkosarjan jälkeen. Ja, jos niin huonosti kävisi, että päädymme karsimaan, on kokenut Noronen monissa painepeleissä keitetty konkari. Hienolta tuntuu sekin, että saimme Norosen kuluihin budjettimme ulkopuolista rahoitusta, iloitsi LeKi Hockey Oy:n puheenjohtaja Jukka Laakso.
Muitakin pelureita Kisalle tuli, kun KooVeen hyökkääjät Jaakko Kerisalmi ja Jani Leino ovat loppukauden Kisan miehiä. Ruotsista Lempäälään saapui joukkueessa ennen kautta treenannut hyökkääjä Jimi Palanto, joka muistetaan rullakiekon todellisena tehopelaajana.
Maailmanmestaripuolustaja Pasi Puistolan pesti Kisassa sen sijaan päättyi, kun konkaripakki jatkaa pelejään Lahden Pelicansissa.
Mestis jatkuu keskiviikkona, kun myäs kovasti joukkuettaan vahvistanut ja muun muassa uuden valmentajan pestannut TuTo Turusta saapuu Hakkariin, jossa on yleisölle nähtävissä nuorten upea MM-pokaali.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?