Kisa kirmaa nousuvireisenä lentiksen pudotuspeleihin

Kuva: Marko Panu Kisan lentismiehillä oli aihetta tuuletteluun, kun joukkue nappasi kaksi voittoa viikonloppuna. Pudotuspeleissä Kisa haastaan nuorten maajoukkueen eli Kuortaneen tiimin.

Kuva: Marko Panu
Kisan lentismiehillä oli aihetta tuuletteluun, kun joukkue nappasi kaksi voittoa viikonloppuna. Pudotuspeleissä ksa haastaan nuorten maajoukkueen eli Kuortaneen tiimin.

Lempäälän Kisan lentopallomiehistö sai kuusi peliä kestäneen lamakautensa nujerrettua ja päätti 1-sarjan ylemmän jatkolohkon nousuvireisesti kolmen voiton putkeen. Viime viikonloppuna Kisa löi Hakkarissa Nurmon Jymy-Kuutoset erin 3 – 1 ja vieraspelissä Kuortaneen U19-maajoukkueen puhtaasti erin 3 – 0. Kuortane voitto takasi pleijareitten navauskierrokselle Kisalle kotiedun.
Pudotuspeleissä Kisa kohtaa juuri Kuortaneen, pelit alkavat lauantaina 27. helmikuuta Pohjanmaalla ja kotona Kisa pelaa sunnuntaina 28. helmikuuta. Jatkoon pääsee joko kahdella voitolla tai voittojen ollessa tasan, jatkaja on ylimääräisen eli kultaisen erän voittaja.
– Viikonlopun peliesityksemme oli tasapainoinen. Ihan huipputasolle ei vielä noustu, pudotuspeleissä pitää löytyä vielä yksi vaihde lisää. Erityisen tyytyväinen olen yli 60 prosentin tasolla olleeseen vastaanottopelaamiseemme, lateli lempääläisten valmentaja Esa Kunnari varovaisen tyytyväisenä.
– Kuortane on vaikea vastustaja, vaikka heidät voitimmekin. On ihan selvää, että kuluvan viikon aikana pelivideotamme tutkitaan siellä kokeneen valmentajan Pertti Honkasen johdolla tarkkaan ja hartaasti. Meidänkin on siis löydettävä uusia jippoja omaan pelaamiseemme, jos mielimme nuoret leijonat passittaa kesälomalle, Kunnari jatkoi.
Kisan kokoonpanoon löytyi melkolailla hyvä permanetti, kun alkukauden liberona viihtynyt ja vakavasta polvivaivasta toipunut Tommi Roininen nappasi yleispelaajan ruudun itselleen. Liberoksi siirtyi Teemu Uusitalo, joka onnistui niin Nurmoa kuin Kuortanettakin vastaan mainiosti.
– Me tarvitsemme jatkossakin hyvän vastaanoton, jotta saamme keskipelin toimimaan, näki Kunnari yhden ratkaisupointin tulevaan pelipariin.
Viikonlopun yksi onnistujista oli myös Ossi Vesanen, joka vaihdettiin Nurmo-ottelussa lentälle hakkuriksi, miltä paikalta Vesanen tinttaili vasurillaan ison kasan pisteitä. Kuortane-ottelussa Ossi Vesanen palasi omalle paikalleen sentteriksi, mistä tuli myös laadukasta jälkeä.
– Nyt pidetään hyvä vire yllä ja roihutamme taisteluliekkiä vielä ripauksen menneestä viikonlopusta. Uskon, että saamme lempääläiselle lentiskaudelle makean huipennuksen tulevina viikkoina, lataa Kunnari hiiliä peligrilliin.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?