Vesilahden postitoimipaikat samannimisiksi

37350 Rämsöö, 37370 Narva, 37380 Krääkkiö ja 37420 Valkkinen siirtyvät postitoimipaikan niminä historiaan ja saavat kirjoitusasuunsa postinumeron jälkeen Vesilahti-nimen  aivan kuten 37470 Vesilahti on jo nykyään. Posti valmistelee muutosta.

Vesilahden kunnanhallitus lausui yksimielisenä toivomuksenaan Postin lausuntoon postitoimipaikkojen nimen muuttamisesta Vesilahdeksi, että jatkossa kaikki muutkin Vesilahden alueella olevat postitoimipaikat, joita on ainakin Kulovesi, Tottijärvi, Lempäälä ja Akaa saisivat myöhemmässä vaiheessa uuden Vesilahti-nimen.

Vesilahden kunnanhallitus päätti joulukuussa 2015, että postitoimipaikan nimet muutetaan kattavasti Vesilahdeksi.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?