Seurakunnan tehtävät kiinnostavat

Lempäälän ev.-lut. seurakunnan talousjohtajaksi haki 17, diakoniksi 14 ja kesätöihin 128 henkilöä. Lempäälän seurakunnassa on ollut alkuvuonna haussa talousjohtajan ja diakonin virat. Lisäksi avoinna ovat olleet hautausmaiden kausi- ja kesätyöntekijöiden paikat.

Seurakunnan talousjohtajan viran haku päättyi 22. helmikuuta. Määräaikaan mennessä saapui 17 hakemusta. Virka täytetään 1. syyskuuta, jolloin nykyinen talousjohtaja Aulikki Puntola jää eläkkeelle.

Kirkkoneuvoston taloudellinen jaosto haastatteli 25. helmikuuta kuutta hakijaa. Maaliskuun alussa, 8. maaliskuuta, kirkkoneuvosto haastattelee heistä vielä kolme henkilöä. Neuvosto tekee kokouksessaan päätösesityksen. Lopullisen talousjohtajan henkilövalinnan tekee kirkkovaltuusto, joka kokoontuu 23. maaliskuuta.

Diakonian avointa virkaa haki määräaikaan eli 26. helmikuuta mennessä 14 henkilöä. Virka täytetään 1. kesäkuuta, jolloin diakoniatyöntekijä Irene Kettunen jää eläkkeelle. Kirkkoneuvoston valitsema ryhmä haastattelee parhaimmat hakijat 14. maaliskuuta. Lopullisen valinnan tekee kirkkoneuvosto mahdollisimman pian maalis-huhtikuun aikana.

Alkuvuonna seurakunta haki kausi- ja kesätyöntekijöitä kahdelle hautausmaalleen. Haku päättyi 26. helmikuuta. Viiden kausityöntekijän paikkaa haki määräaikaan mennessä 44 henkilöä. Kesätyötä haki yhteensä 128 kiinnostunutta. Työntekijöiden valinnat tehdään maaliskuussa kahden ensimmäisen viikoilla 9.–10. aikana eli 13. maaliskuuta mennessä.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?