Nuotiotauko kuuluu hyvään hiihtoretkeen

Hiihtolomalla on voinut nauttia hienosta säästä ja hyvistä laduista, lempääläläinen Jorma Hautala iloitsee. – Kiitokset latujen tekijöille, kun olette näin vähistä tarpeista pystyneet tekemään todella hyvät ladut. Mukava on ollut hiihdellä puhtaan lumisissa metsiköissä. Hiihtoretkeen kuuluu aina myös nuotiotauot ja hyvät eväät. Kuva on Kaitajärven nuotiolta, Hautala kertoo.

Hiihtolomalla on voinut nauttia hienosta säästä ja hyvistä laduista, lempääläläinen Jorma Hautala iloitsee.
– Kiitokset latujen tekijöille, kun olette näin vähistä tarpeista pystyneet tekemään todella hyvät ladut. Mukava on ollut hiihdellä puhtaan lumisissa metsiköissä. Hiihtoretkeen kuuluu aina myös nuotiotauot ja hyvät eväät. Kuva on Kaitajärven nuotiolta, Hautala kertoo.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>