Nuotiotauko kuuluu hyvään hiihtoretkeen

Hiihtolomalla on voinut nauttia hienosta säästä ja hyvistä laduista, lempääläläinen Jorma Hautala iloitsee. – Kiitokset latujen tekijöille, kun olette näin vähistä tarpeista pystyneet tekemään todella hyvät ladut. Mukava on ollut hiihdellä puhtaan lumisissa metsiköissä. Hiihtoretkeen kuuluu aina myös nuotiotauot ja hyvät eväät. Kuva on Kaitajärven nuotiolta, Hautala kertoo.

Hiihtolomalla on voinut nauttia hienosta säästä ja hyvistä laduista, lempääläläinen Jorma Hautala iloitsee.
– Kiitokset latujen tekijöille, kun olette näin vähistä tarpeista pystyneet tekemään todella hyvät ladut. Mukava on ollut hiihdellä puhtaan lumisissa metsiköissä. Hiihtoretkeen kuuluu aina myös nuotiotauot ja hyvät eväät. Kuva on Kaitajärven nuotiolta, Hautala kertoo.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?