Nuotiotauko kuuluu hyvään hiihtoretkeen

Hiihtolomalla on voinut nauttia hienosta säästä ja hyvistä laduista, lempääläläinen Jorma Hautala iloitsee. – Kiitokset latujen tekijöille, kun olette näin vähistä tarpeista pystyneet tekemään todella hyvät ladut. Mukava on ollut hiihdellä puhtaan lumisissa metsiköissä. Hiihtoretkeen kuuluu aina myös nuotiotauot ja hyvät eväät. Kuva on Kaitajärven nuotiolta, Hautala kertoo.

Hiihtolomalla on voinut nauttia hienosta säästä ja hyvistä laduista, lempääläläinen Jorma Hautala iloitsee.
– Kiitokset latujen tekijöille, kun olette näin vähistä tarpeista pystyneet tekemään todella hyvät ladut. Mukava on ollut hiihdellä puhtaan lumisissa metsiköissä. Hiihtoretkeen kuuluu aina myös nuotiotauot ja hyvät eväät. Kuva on Kaitajärven nuotiolta, Hautala kertoo.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?