Räpylät märkinä koko porukalla

Kari Saarinen kuvasi laulujoutsenperheen.  – Neljän laulujoutsenen perhe tuli Koskireitille maanantaina 29. maaliskuuta luultavasti ensimmäisen kerran tänä keväänä. Kuvan joutsenet houkuttelivat useita kuvaajia alueelle, Saarinen kuvaa.

Lempääläläinen Kari Saarinen ikuisti laulujoutsenperheen. – Neljän laulujoutsenen perhe tuli Koskireitille maanantaina 29. helmikuuta luultavasti ensimmäisen kerran tänä keväänä. Kuvan joutsenet houkuttelivat useita kuvaajia alueelle, Saarinen kuvaa.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>