Kuntalaisaloitteet: Muovinkeräystä jo kaavaillaan Vesilahteen

Vesilahdessa jätettiin vuonna 2015 kolme kuntalaisaloitetta. Niissä toivottiin koirapuiston perustamista ja muovinkeräyspisteen hankkimista Vesilahteen sekä Narvassa Alhontie 5:ssä sijaitsevan tontin ottamista pois myynnistä.

Viime kesäkuussa jätetyssä koirapuistoaloitteessa pyydetään kuntaa luovuttamaan Kirkonkylällä sijaitsevalta tontilta alue koirapuiston käyttöön ehdollisena. Alueen vakituiset asukkaat ovat vastustaneet koirapuiston perustamista, ja Vesilahden kunnanhallitus katsoo, ettei tontti sovi koirapuiston käyttöön sen keskeisen sijainnin vuoksi.

Muovinkeräyspistettä kaavaillaan parhaillaan Vesilahteen. Vesilahden S-Marketin ja K-Extra Narvan Herkkuaitan yhteyteen aiotaan järjestää kuidun, lasin, metallin ja muovin keräys.

Alhontie 5:ssä sijaitseva tontti aiotaan pitää myynnissä asuinrakennuspaikkana ja sen myyntiä parantaa.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?