Mies piilotti paidan alle kannettavan – jäi kiinni rähinöinnistä

Poliisille ilmoitettiin varkaustapauksesta Lempäälässä valtatie 3:n varrella olevalta liikenneasemalta tiistaina 8. maaliskuuta. Henkilökuntaan kuulunut nainen oli havainnut miesasiakkaan kävelevän sisään myymälän toimistoon kello 19.24. Mies oli kertonut etsivänsä wc:tä. Samalla todettiin, että hän oli piilottanut vaatteidensa alle jotakin. Mies pudotti paitansa alta roskikseen kannettavan tietokoneen ja päätelaitteen. Tämän jälkeen mies pääsi poistumaan henkilöautolla paikalta hänen kahden ystävänsä tultua häiritsemään henkilökuntaan kuulunutta naista.

Hetkeä myöhemmin tuli ilmoitus Tampereen Lahdesjärveltä, jossa ilmoituksen mukaan useampi henkilö rähinöi. Poliisipartiot tapasivat liikenneaseman pihassa edellä mainitut henkilöt ja auton, joka oli poistunut Lempäälästä aiempaan tehtävään liittyen.

25-vuotiasta miestä, 25-vuotiasta naista ja 24-vuotiasta miestä epäillään varkaudesta ja heidät kuljetettiin kiinniotettuina poliisiasemalle.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?