Lentiksen 3-sarjan voitti Kisan kakkossakki – Jyry kakkoseksi ja nousijaksi

Lentopallon miesten 3-sarja saatiin pelattua loppuun. Lempääläisittäin lohkon sarjataulukko on hienoa luettavaa, sillä kaksi ensimmäistä sijaa menivät Kisan kakkosjoukkueelle ja Jyrylle.
Sarjan aivan ylivoimainen ykkönen oli Kisan kokenut kakkostiimi, joka menetti kauden aikana vain yhden sarjapisteen ja hävisi kaikkiaan vain viisi erää käymissään 15 ottelussa. Kisan joukkue oli ylivertainen rutiinissaan ja suoritusvarmuudessaan, vaikka joukkueen keski-ikä on rapiat 40 vuotta. Kisa ei haikaile sarjanoususta, monen pelaajan kauden päätavoite on pärjätä tulevissa ikämiesten SM-turnauksissa.
Jyry kiilasi hyvällä lopppukaudellaan ohi Pirkkalan Virin ja nousi kakkoseksi, mikä oikeuttaa ensi kaudeksi nousemisen 2-sarjaan. Nousun Jyry aikoo toteuttaakin, pelillinen ero 2- ja 3-sarjan välillä ei ole suuri. Jyryn saldo oli mainio: 11 voittoa ja neljä tappiota.
Kauden keskinäiset pelit menivät Kisan piikkiin erin 9 – 1. Fyysisesti Jyry oli etenkin viimeisessä keskinäisessä kohtaamisessa parempi, mutta lentopallo on taktinen peli, joten pelkkä raaka palloniskemisvoima ei aina riitä pelien voittamiseen.
Kauden pelaajat ovat Jyryllä monipuolinen, tontilla kuin tontilla hyvin pärjäävä 21-vuotias Olli Usitalo ja Kisalla ikinuori 54-vuotias keskitorni Juha Tulonen.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?