Loiske jäätyi tasapeliin Lapualla

Sääksjärven Loiskeen futsalkevät eteni kompuroiden, kun se joutui tyytymään laihaan 5 – 5-tasapeliin sarjajumbo Lapuaa vastaan vierassalissa. Toisaalta tasapelikin pelitilanteiden valossa oli kohtuullinen saavutus, sillä Loiske pelasi vajaalla rosterilla ja pelin tiimellyksessä vielä veskari Marko Virtanen ajettiin kentältä pukusuojan puolelle.
Lapua starttasi peliin kovilla kierroksilla haluten paikata naarmuuntunutta mainettaan, pohjalaisten tie vie kauden päätyttä sarjaa alemmas. Ottelusta muodostui tunteellinen taisto, jossa helppoja virheitä sattui molemmille. Valmentajat molemmilla puolilla haroivat hiuksiaan, kun joukkuekurista tai taktiikoista ei ollut välillä hajuakaan.
Mikko Järvinen alkaa kevään korvalla pästä kuntoon, nyt saaliina oli kaksi maalia, joista toinen oli tärkeä ja makea tasoitusosuma aivan pelin loppuhetkillä Loiskeen pelatessa ylivoimalla ilman maalivahtia. Markus Sairiala, Kai Jyrkiäinen ja Tommi Ahola merkkauttivat kukin maalin nimiinsä.
Loiskeen viimeinen kotipeli käydään lauantaina 19. maaliskuuta MuSan Salamaa vastaan. Panosta peleissä vielä on, sillä vain kaksi pistettä erottaa Loiskeen liigakarsintapaikasta, joskin väliin on kiilannut FC Rauman joukkue.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?