Ikäryhmähinnoittelua harkitaan

Liikuntapaikkamaksut mahdollisesti nousevat

Lempäälä harkitsee liikuntatilojen ja -alueiden maksujen korotuksia. Syynä on kunnan kiristynyt taloustilanne, mistä johtuen myös liikuntapalvelut on saanut tehtäväkseen tarkastella maksujaan. Edellisen kerran hintoja on tarkistettu keväällä 2015.

Hintojen tarkastelun yhteydessä hinnat aiotaan myös ryhmitellä uusiksi.

Suunnitelmissa on alkaa noudattaa ikäryhmähinnoittelua, jonka mukaan alle 20-vuotiaiden ja aikuisten ryhmille olisi eri hinnat.

– Todennäköistä on, että alle 20-vuotiaiden maksut pysyisivät nykyisellä tasollaan ja korotukset kohdistuisivat aikuisten toimintaan, vapaa-aikajohtaja Erkki Häkli toteaa.

Jatkossa hintoja ei myöskään eriteltäisi eri ryhmille. Yhdistysten, työpaikkaliikunnan ja muiden ryhmien hintoja käsiteltäisiin hinnoittelussa samalla tavalla kuin muitakin ryhmiä. Myös kaupunkiseudun ryhmät voisivat käyttää Lempäälän liikuntasaleja samalla hinnalla kuin lempääläiset ryhmät.

Vapaa-aikalautakunta päättää maksuista ja taksoista kokouksessaan 12. toukokuuta.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?