Kevättulvat enteilevät lämpimämpiä aikoja

Kevättulva on öisin jäätänyt Birgitan polulle pieniä liukkaita kohtia, mutta metsässä löytyy helposti turvallinen kiertoreitti vaarapaikan ohi, tietää kuvan ottanut lempääläläinen Jorma Hautala kertoa. – Tämä on vain yksi osa luonnon moninaisuutta ja vuodenaikojen vaihtelua. Kuva: Jorma Hautala

Kevättulva on öisin jäätänyt Birgitan polulle pieniä liukkaita kohtia, mutta metsässä löytyy helposti turvallinen kiertoreitti vaarapaikan ohi, tietää kuvan ottanut lempääläläinen Jorma Hautala kertoa. – Tämä on vain yksi osa luonnon moninaisuutta ja vuodenaikojen vaihtelua. Kuva: Jorma Hautala

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?