Koulu- ja päiväkotitilojen vuokraus kallistuu

Koulu- ja päiväkotitiloja voi Lempäälässä vuokrata esimerkiksi kokouskäyttöön. Vuokria ollaan kuitenkin nostamassa elokuussa 100 prosentilla.

Lempäälän kasvatus- ja opetuslautakunta on hyväksynyt uudet 1. elokuuta voimaan tulevat koulu- ja päiväkotitilojen käyttömaksut, joita korotetaan 100 prosentilla lukuun ottamatta Hakkarin koulun auditorion ja lukion juhlasalin käyttömaksuja. Niiden maksuja korotetaan 60 prosentilla.

Luokkatilan vuokra on jatkossa kuusi euroa tunnilta ja 36 euroa vuorokaudelta, kun aiempi taksa oli kolme euroa tunnilta ja 18 euroa vuorokaudelta. Salien ja kokoustilojen aiempi kolmen euron tuntivuokra on jatkossa kuusi euroa tunnilta. Teknisen työn tila tai opetuskeittiön tuntivuokra nousee 10 eurolla ollen jatkossa 20 euroa.

Pirkan opiston käyttämät kunnan tilat tulevat myös maksullisiksi. Opiston vuokran suuruus on 50 prosenttia vahvistetusta taksasta.

Koulujen liikuntasalien hinnoittelusta vastaa elokuusta lähtien vapaa-aikalautakunta.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>