Kuntolomalla Rajaniemessä

Lempäälän Eläkkeensaajat ry:n jäseniä kokoontuneena loma- ja kurssikeskus Rajaniemellä. Kuva: Terttu Virtanen

Lempäälän Eläkkeensaajat ry:n jäseniä kokoontuneena loma- ja kurssikeskus Rajaniemellä. Kuva: Terttu Virtanen

EKL:n loma­ ja kurssikeskus, Rajaniemi, sijaitsee kauniilla paikalla Siekkisjärven rannalla Virroilla. Paikka on entinen Virtain pappila. Kaunis päärakennus eli Pytinki on rakennettu 1800­luvun lopulla. Pihapiirissä on muutama uudempi majoitusrakennus: Pehtoorinpirtti, Väentupa, Mäkitupa ja Torppa. Täällä joukko Lempäälän Eläkkeensaajat ry:n jäseniä vietti mukavan kuntoloman maaliskuun puolessa välissä.

Viikkoon mahtui monenlaista toimintaa; niin keppi­ kuin kuminauhajumpaa ohjaajan johdolla, sauva­ ja lumikenkäkävelyä kauniissa talvimaisemassa, saunomista sekä ranta- että sisäsaunassa, boccian peluuta, kilpailuja niin kettinkien kuin hernepussien heitossa.

Päivien aikana nautimme monet hyvät ateriat. Rajaniemen emännät laittoivat oikein maittavaa ruokaa. Olipa meillä kahden Riston nimipäivätkin kakkukahveineen.

Illanvietoissa Siekkissalissa saimme nauttia monenlaista hauskaa ohjelmaa. Yhtenä iltana virtolainen Juhani Viita hauskuutti meitä. Toisena iltana oli meidän omaa ohjelmaa, mm. runonlausuntaa, sketsi ”virolainen ja suomalainen lentoemäntä” sekä akrobaatti Vuokko hauskalla ohjelmanumerollaan.

Parasta viikossa oli varmaan rento yhdessäolo, tutustuminen toisiimme erilaisessa ympäristössä. Oli hauskaa olla joukolla lomalla, mutta mukavaa oli tulla kotiin omiin oloihinsa.

Terttu Virtanen

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?