Moottorisahat mukaan – Vapari-hallilla raivataan

Vapaaehtoisia tarvitaan puunkaato- ja tamppaustöissä

Lempäälän Hakkariin puuhattavan monitoimihallin maastoa raivataan talkoilla ja hommiin kaivataan nyt talkooväkeä.

Perjantaina 1. huhtikuuta järjestettävässä tapahtumassa raivataan Hakkarin koulun ja jäähallin väliseltä alueelta puuvartisia kasveja ja puita. Kokoontuminen aamulla alkavaan tapahtumaan on jäähallin parkkipaikalla.

Moottorisahat, rautakanget ja lapiot ovat sopivia työvälineitä. Paksupohjaiset saappaat käyvät tamppaukseen. Paikalle tuodaan siirtolava oksia ja risuja varten. LeKi-futis tarjoaa moottorisahoihin polttoaineet ja teräketjuöljyt.

Tarjolla on hernekeittoa, ja Lempäälässä aiemminkin vieraillut jalkapalloikoni Atik Ismail piipahtaa tapahtumassa. Luvassa on myös yllätysvieraita Pirkanmaan ainoasta Veikkausliigajoukkue Ilveksestä. Kunnan puolesta töitä valvoo Lempäälän ohjeistamispäällikkö Jari Naamanen.

Hallin osakeanti on lähtenyt liikkeelle niin hyvin, että raivaustöihin on päästy ennätysaikataulussa. Huhutaan, että Toivo Sukari on ilmaissut mielenkiintoa hanketta kohtaan jopa niin, että hän on myynyt Brysselin-asuntonsa ja ostanut rahalla halliosakkeita.

Yksi kommentti

  1. Realisti

    Eihän täällä ole ketään! Mua on huijattu. Kävin ostamassa uuden sahankin ja varusteet (yli 500€).
    Kiukkupäissäni sitten kaadoin kaikki puut tenniskentän ja jäähallin väliltä.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?