Arpaonni suosi LeKi/Mestiksen runkosarjan kotiottelut -nimistä saittia

Me Nyt -verkostossa 62 yhdistystä Lempäälästä ja Vesilahdelta

Kari Pusa ojentaa palkintotabletin Jukka Laaksolle. Kuva: Erkki Koivisto

Kari Pusa ojentaa palkintotabletin Jukka Laaksolle. Kuva: Erkki Koivisto

Lempäälän-Vesilahden Sanomien levikkialueella toimivista yhdistyksistä yhteensä 62 on tähän mennessä lähtenyt mukaan  yhdistysten tiedonvälitystä palvelevaan My Nyt -verkkopalveluun. Maaliskuun loppuun mennessä kaikkien saittinsa Me Nyttiin perustamien yhdistysten kesken arvotun  tablettitietokoneen  voitti LeKi/Mestiksen runkosarjan kotiottelut -niminen sivusto.

Sivusto on yksi Lempäälän-Vesilahden Sanomien  alueen Me Nytin vanhimmista. Sen perusti ja sitä ylläpitää Lempäälän Kisan Mestisjoukkueen tiedotuksesta vastaava ottelupäällikkö Janne Laakso.

–  Kilpailu on päättynyt, kiitokset kaikille saitin perustaneille! LeKi/Mestis oli muistaakseni aivan niitä ensimmäisiä L-VS:n alueelle ilmestyneitä saitteja, jo ennen ensimmäistä tupailtaa, sanoo MeNyt.fi:n toimitusjohtaja Sami Inkinen.

Lempäälän-Vesilahden  Sanomat järjesti tammi-helmikuussa kuusi ”tupailtaa” eli perehdyttämistilaisuutta, joihin osallistui noin 50 yhdistyksen edustajia. Lempäälän-Vesilahden Sanomien MeNyt-palstalla on nyt paljon aktiivista toimintaa, niin lehdessä kuin lehden nettisivuillakin. Mukaan pääsee edelleen. Ohjeita ja tietoja liittymisestä löytyy osoitteesta: menyt.fi.

LeKi/Mestis on  Me Nytissä mukana ilmaissaitilla. 150 euron  arvoisen Lenovo android -tablettitietokoneen maanantaina päätoimittaja Kari Pusalta noutamassa käynyt LeKi/Mestiksen hallituksen puheenjohtaja Jukka Laakso arveli, että seura saattaa lähteä ensi syksystä mahdollisesti mukaan maksulliseen versioon,  jolloin sivustolle ja paperilehteen on mahdollista laittaa kutsuja peleihin ja otteluraportteja.

Lempäälän-Vesilahden Sanomat kokoaa järjestöjen, yhdistysten ja muiden  yhteisöjen tapahtumatiedot vastaisuudessa  Me Nyt palstalle netissä ja paperilehdessä. Vanhaa Yhdistyspalstaa lakataan julkaisemasta lehdessä tämän kevään  jälkeen.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?