Korpela tenniksen ykkönen

Hallikauden Lempäälän tennismestaruuskilpailut kisattiin Kuljun ja Lempoisten sisäkentillä. Tennisrintamalla eivät vuodessa voimasuhteet ole muuttuneet. Miesten kaksinpelissä Jussi Korpela oli jälleen omaa luokkaansa ja voitti mestaruuden.

Varmuus ja kokemus olivat turnauksessa valttia, ja loppuottelussa kaatui Mikko Lehtinen erälukemin 7–5, 6–0. Tuplamestaruuden Korpela varmisti voittamalla myös nelinpelisarjan. Parina oli oma poika Tiitus Korpela. Naisten sarjan paras oli Elisa Pelttari ja miesten C-luokan kaksinpelin ykkönen Ilari Laiho.

Nuorten turnauspelit alkoivat alle 10-vuotiaiden minitennisotteluilla. Kaikki kaikkia vastaan lohkopelien jälkeen poikien mestariksi iski Timo Koitmaa ja tyttöjen sarjan paras oli Kristina Kihn.

– Junnujen kehitys on nopeaa ja kovia mailataitureita oli kisaamassa tuumasi kilpailunjohtajana ja tuomarina toiminut Timo Reunanen.

Vanhimpien poikien P16-sarjan voiton vei Aleksi Viitaharju. Loppuottelussa hyvän vastuksen antoi John-Erik Hagström, mutta Viitaharju oli parempi lukemin 6–4, 6–1. Nelinpelin voittajiksi löivät Hagströn parinaan Elmo Rantala.

P14-sarjassa Valtteri Sirén ja Petja Viljamaa pelasivat hienon loppuottelun. Sirén oli yhden erän ottelussa lopulta taitavampi lukemin 6–3. Muissa junnusarjoissa mestareiksi pelasivat Anni Moisio, Iida Valkama ja Valtteri Vuorio.

Nousukarsinnassa voitto

Miesten sarjatennisjoukkue voitti talvikaudella oman IV-divisioonan lohkonsa. Nousukarsinnoissa vastassa ollut Tampereen Tennisseuran joukkue kaatui lukemin 3–1, ja näin ensi kaudella Lempäälän joukkue pelaa III-divisioonassa. Talvikauden joukkueen rungon muodostivat Mikko Lehtinen, Arttu Lohi ja Olli Nieminen, joita Jussi Korpela ja Juha Pärkkä ajoittain tuurasivat.