Valtiolta rahaa nuorten eteen tehtävään työhön

Lempäälä on saanut valtiolta rahaa etsivän nuorisotyön ja nuorten työpajatoiminnan tukemiseen. Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto on myöntänyt etsivään nuorisotyöhön 57 375 euroa ja työpajatoimintaan 40 000 euroa.

Myös Vesilahdelle on myönnetty etsivään nuorityöhön avustusta, joka on suuruudeltaan 28 500 euroa.

Aluehallintovirasto myönsi yhteensä 3,4 miljoonaa euroa 59 etsivää nuorisotyötä tekevälle organisaatiolle Länsi- ja Sisä-Suomessa. Työpajatoimintaan avustuksia myönnettiin yhteensä 2,1 miljoonalla eurolla 44 nuorten työpajalle.

Etsivä nuorisotyö tukee niitä nuoria, joilla ei ole opiskelu- tai työpaikkaa tai joilla ei ole suunnitelmia tulevaisuuden varalle. Toiminnan avulla nuorta autetaan löytämään ne tarjolla olevat palvelut, joiden avulla hän pääsee eteenpäin.

Työpajatoiminnalla pyritään tarjoamaan nuorille mahdollisuus ohjattuun ja tuettuun työntekoon. Työpajan kautta nuorelle voidaan tarjota räätälöityä koulutuspolkua tai mahdollisuutta avoimille työmarkkinoille työllistymiseen.

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?