Kisan kolmivitosille SM-pronssia lentopallossa

Hakkarin liikuntahallissa lyötiin koko mennyt viikonloppu lentopalloa korkealta ja aika kovaakin, kun maan parhaat nuorveteraanit eli 35 vuotta ja enemmän täyttäneet mittelivät paremmuuksistaan. Turnaus oli massiivinen, mukana oli 15 joukkuetta, mutta Lempäälän Kisan rutinoitu järjestelykoneisto selvisi noin 150 palloilijan ruljanssin läpiviennistä kiitettävästi ahkeran talkooväkensä ansiosta.
Kotijoukkue oli hyvässä iskussa ja eteni aivan finaalin porteille asti. Kisan ja Vammalan Lentopallon välinen välieräkamppailu oli tasoltaan turnauksen paras ja sen nähneet pitivät peliä moraalisena finaaliotteluna. VaLePa oli molemmissa erissä lukemin 26 – 24 Kisaa parempi, joten Kisan tie vei pronssipeliin, missä se pieksi Oulun selkein lukemin. VaLePa murskasi finaalissa Vaasan selvästi lukemin 2 – 0.
Pronssijoukkueessa pelasivat Marko Laakso, Jussi Niemi, Petri LIgnell, Anssi Vesanen, Mika Pyrhönen, Jari Kukkonen, Toni Laine, Harri Mäkinen, Hannu Husu, Saku Korhonen ja Esa Kunnari. Joukkuetta valmensi Pasi Korkola.

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?