Teemaviikko toi eläimet lähelle

Sääksjärven koulussa vietettiin eläinviikkoa ja koulun vitriinissä oli esillä oppilaiden tuomia pehmoeläimiä.

Sääksjärven koulussa vietettiin eläinviikkoa ja koulun vitriinissä oli esillä oppilaiden tuomia pehmoeläimiä.

Sääksjärven koulu on mukana Euroopan laajuisessa Erasmus+ -projektissa, jonka aiheena ovat metsät. Toissa viikolla, 11.-15. huhtikuuta, koulussamme vietettiin eläinviikkoa: ympäri koulua oli esillä oppilaiden tekemiä metsäneläinaiheisia töitä sekä aulavitriiniin oli saanut tuoda omia pehmoeläimiään.

Keskiviikkona 13. huhtikuuta Sääksjärven koulun ala-asteella kierteli Luonto-Liiton petolähettiläs Marija Wallden, joka kertoi oppilaille luontomme susista. Oppilaat kuuntelivat häntä tarkkaavaisesti ja mielenkiinnolla. Tunnin lopuksi he esittivät paljon kysymyksiä, joihin Wallden vastaili mielellään.

Kysyimme 3C- ja 4A-luokkalaisilta, ovatko he joskus nähneet luonnossa petoeläimiä. He kertoivat omia kokemuksiaan ja monet oppilaista olivat nähneet ketun, suden, supikoiran tai karhun.

 

Teksti: Ancela Pihlajamäki 8C ja Saini Koivuniemi 8C

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>