Loiske nousi takaa tasapeliin

Kuva: Pauli Impola Loiske taisteli maistuvan 2 - 2-tasapelin kotiavauksessa Ilveksen reservejä vastaan.

Kuva: Pauli Impola
Loiske taisteli maistuvan 2 – 2-tasapelin kotiavauksessa Ilveksen reservejä vastaan. Kuvassa maalintekijä Markus Seppä ilmatilan herrana.

Sääksjärven Loiskeen kotiavaus jalkapallon kolmosdivisioonassa houkutteli paikalle noin kolmisenkymmentä silmäparia, jotka näkivät alussa sekavasti pelanneen kotitiimin, joka toisella jaksolla piristyi ja sai pelinsä toimimaan paremmin. Lopputulos Loiskeen ja Ilveksen kakkoisjoukkueen kohtaamisessa oli 2 – 2 (0-2)-tasapeli, joka tyydytti ainakin kotijoukkuetta.

Ilves halitsi avauspuolikasta lähes mielin määrin. Keltapaitaisten vierailijoiden nuoret ja näppärät pelimiehet syöttelivät pitkiä syöttöketjuja ja repivät Loiskeen laidoilta tilaa keskityksilleen. Avausmaali tuli hyvän pystysyötön vapauttaessa liigan treeniringissäkin oleen Topias Järvelän läpiajoon, jossa hän kiersi Loiske-vahti Janne Peltosen helposti. Toinen Ilveksen maali tuli Peltosen torjunnan riparista, kun Elias Kuusela sijoitti varmasti pallon verkkoon.

Toiselle puolikkaalle tuli sisuuntunut Loiske ja varsinkin joukkueen maalitykki Niko Kuhlbergilla oli muutamakin paikka iskeä kavennusmaali, mutta vasta 80. minuutilla hän onnistui. Vaihdosta kentälle päästetty Juho Mäkiniemi teki väkevän laitanousun ja syötti Kulhbergin täysin vapaaseen tekopaikkaan. Riemukas 2 – 2-tasoitus tuli Markus Sepän puskemana pelikellon näyttäessä 85. peliminuuttia.

Loiskeen pelistä paistoi läpi varsin vähäinen lajiharjoittelu. Pallotuntuma oli monella pelaajalla kohtuullisen kehno. Taistelutahto oli kuitenkin kohdillaan ja etenkin puolustuspäässä nähtiin railakasta tsemppihenkeä. Maalintekijöiden ohella alakerran Jani Hammar ja Joel Mattjus olivat vakuuttavimmat loiskelaispelaajat. Maalissa Janne Peltonen ei tehdyille osumille voinut mitään ja muut tilanteet hän hoiti rutiinillaan varmasti.

Loiske on kalastanut kahdesta avauskoitoksestaan kaksi tasapelipistettä, mikä on täysin kelpo saldo. Seuraavan kerran oranssipaidat ovat pistejahdissa keskiviikkona 27. huhtikuuta, kun vastustajana on Tampereella TKT. Kotipelin vuoro on helatorstaina 5. toukokuuta, jolloin Sääksjärvelle saapuu PJK Pirkkalasta.

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?